RENOVATIE EN RESTAURATIE

AMSTERDAM EN OMGEVING

U zoekt een partij die uw verbouwing of renovatie tot in de puntjes kan uitvoeren. ABOM, de Amsterdamsche Bouw en
Ontwikkelings Maatschappij. U bent aan het goede adres!

ABOM verricht allerhande onderhoudswerkzaamheden en verbouwingen. Zowel voor particulieren als bedrijven. Daarnaast geven we u ook graag advies over een verbouwing of onderhoud aan uw huis of bedrijfspand. Al uw verbouwingsplannen kunnen worden uitgevoerd. Of het nu een grote serre is, een dakkapel of een extreem grote aanbouw.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Graag komen we bij u op locatie kijken om u van een duidelijk en praktisch advies te voorzien. En uiteraard gaan we daarna graag aan de slag met de verbouwing.

BINNEN 5 DAGEN EEN OFFERTE?
VUL DIT FORMULIER IN:

BINNEN 5 DAGEN EEN OFFERTE?
VUL DIT FORMULIER IN:

Deze documenten hebben we van u nodig. Vink aan welke u heeft, en stuur ze mee:
Deze documenten hebben we hierbij nodig. Vink aan welke u heeft, en stuur ze mee:

ABOM BV: VEELZIJDIG EN VAKBEKWAAM

Onze dienstverlening is erop gericht om alle soorten woningen of bedrijfspanden te verfraaiien, te verbeteren en te verduurzamen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken.

U kunt ons inschakelen wanneer u het aanzicht van uw pand wilt verbeteren. Met andere woorden: voor een cosmetische facelift van uw onroerend goed.

Het reinigen van een gevel kan uw pand een heel nieuwe uitstraling geven. We doen dat met de nieuwste technieken.

Beschadigde voegen geven uw pand een lelijk aanzien. IMMO onderhoud kan het metselwerk uithakken en de voegen opnieuw aanbrengen. We maken: knipvoegen, snijvoegen of platvol voegen (gestreken, verdiept of geborsteld). Ook kunnen we hydrofoberen: het het vochtwerend maken van uw gevel.

We maken korte metten met graffiti. Door middel van afbijt, het product Stripper of Grafitex krijgt uw pand weer zijn oorspronkelijke uiterlijk.

Het aanbrengen van funderingspalen of -constructies. We beschikken over diverse heimachines zodat we zelfs binnen in een woning kunnen heien, of op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen.

Ontwerp, bouwbegeleiding en vergunnings-aanvragen voor het aanbouwen van schitterende kelders en het plaatsen van ijzersterke funderingen.

Eén van onze specialiteiten. We helpen u met: beoordeling van de branscagde, en roetreinigen, ultrasoon reinigen, corrosiebeheersing, herstel van tapijt en stoffering en bestrijding van schimmels.

Het begeleiden van ontwerp, vergunning, aanbesteding En uitvoering kunt u compleet aan ABOM BV overlaten. Neem contact met ons op, en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

ABOM BV, 020 820 0802, info@abombv.nl
Bezoekadres: Keizersgracht 391A, 1016 EJ Amsterdam

Aangesloten bij

ABOM is aangesloten bij Bouwend Nederland
ABOM BV

COPYRIGHT 2023 | ABOM BV | ALGEMENE VOORWAARDEN

ABOM BV

ABOM BV, 020 820 0802, info@abombv.nl
Keizersgracht 391A, 1016 EJ Amsterdam

Aangesloten bij

IMMO Onderhoud is aangesloten bij Bouwend Nederland

COPYRIGHT 2023 | ABOM BV | PRIVACY STATEMENT | ALGEMENE VOORWAARDEN